Hoppa till innehåll

MAV

Edgemember
  • Antal inlägg

    57
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av MAV

  1. MAV

    Öl

    Kul med en tråd om öl. Tänkte passa på att rekommendera BeerSwedenForum för de som är intresserade av öl. Här finns diskussioner på alla nivåer, information om släppen på SB och även möjlighet till samköp av olika öl. För mig har det gått i vågor vad jag helst dricker. Tidigare en hel del mörkare öl men nu har det gått över mer till fräscha IPA och saisoner. Gärna med Brett. Favortibryggeri i Sverige är Brekeriet. Spontanjästa har alltid varit av intresse också. Det verkar som några hänger på Untappd. Hade varit kul att få kontakt med flera. Mitt användarnamn är Lynx_Lynx
  2. Har en Passat gasbil nya modellen och är väldigt nöjd med själva bilen. Gasen är det dock fel på ibland. Har fått akutstopp en gång med efterföljande bärgning och fått lämna in den för krångel med gasmatningen två gånger. Kör ca 6000 mil/år. Tror jag hade varit väldigt nöjd med dieselvarianten som jag tror är lite stabilare och inte behöver tankas lika ofta .
  3. Har själv haft den ett tag och tycker den fungerar perfekt. Märker inte att håven är med förrens man behöver den. Då enkelt att ta fram.
  4. Hade varit grymt kul men blir gräsänkling med barnen så inget fiske . Hör gärna av er om ni ska dit igen. Hade varit roligt att lära känna fler flugfiskare i Varberg och detta hade varit ett kanonbra sätt.
  5. Hittade hemsidan efter lite sökande http://www.flugstrommen.se/. Ser ganska trevligt ut. Ska ner till norra Skåne i slutet på augusti och hoppas kunna prova några kast.
  6. Har skaffat mig en sådan här som jag ska börja testa nu: http://www.smithcreek.co/
  7. Synd att man är bortrest . Min fru har dock visat intresse och vill gärna gå kurs. När och var kommer kursdatumen att läggas upp?
  8. MAV

    Surtan?

    Åkte i går förbi (över) en å på väg 156 som såg trevlig ut. Eftersom den inte ligger allt för långt från hemmet blev jag naturligtvis intresserad. Sökte lite på Mark kommuns hemsida och fick fram att det troligen rör sig om Surtan. Enligt sidan har den två flugfiskesträckor. Sökte naturligtvis information om den här på forumet men blev inte mer än denna tråd och några om Viskan. Är det någon som har mer information enligt ovan hade det varit välkommet.
  9. För mer information se bifogad tråd angående kursen med Mikael Blomberg i samarbete med Profly: Länk
  10. Superbra med en affär på vägen hem! Kan man hoppas på lite extra fokus på flugbindningsmaterial .
  11. Kul idé men tyvärr kommer jag inte in. Har inte tillåtelse enligt felmeddelandet.
  12. MAV

    Fly & Tie

    Nu har kommit mer information om tidningen. Bland annat hur första numret ska se ut samt vem som blir svensk redaktör: http://www.johanklingberg.com/blogg.aspx http://fiskejournalen.se/ny_flugfisketidning/
  13. Någon som är lite händig med dator skulle kunna göra om en sådan där Geocachlogg och lägga till Edgeloggan (om OK med Jonas) så man kan notera sitt Edgenamn när man besökt cachen.
  14. Det finns en del till försäljning på hemsidor för Geocahcing (som kan ses som förslag) men jag antar att en liten vattentät flugask borde fungera också. Vissa cachar består bara av en burk för fotorullar. Borde få plats med 10 flugor i en sådan också och de är vattentäta.
  15. Linespeed: Låter som en kanonidé. Jag är på. åttiofyran: Dock vet jag inte om det där med 100 inlägg är bra för varken dig eller mig .
  16. Har du skaffat boken eller finns det fler bindbeskrivningar att få tag på på nätet?
  17. Otroligt vackert spö! Fiskar inte med glasfiber men jag kan tänka mig det om jag hade en sådan
  18. Vilken läckerbit! Har du några till försäljning? Tittar in i morgon i så fall
  19. Johan Klingbergs blogg Enligt Johan Klingbergs blogg verkar det vara ett medvetet beslut att sätta in mindre regnbågar och något fler öringar. Läs mer i bloggen länkad ovan.
  20. Flugorna framme. Tack alla för de fantastiskt fina flugorna .
  21. Jag gick in på deras sida (det finns tre färger nu) och skickade mail till info@lundhags.se och frågade till vilka affärer de skickat ut den till. De var då väldigt vänliga och svarade att jag kunde få beställa direkt från dem. Skickades med brev med faktura. Antar att det inte fungerar för större plagg .
  22. Finns nu inne igen. Beställde en svart direkt från Lundhags och fick den idag. Me like .
×
×
  • Skapa ny...