Jump to content
Edgeforum

Erik F

Members
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Erik F

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Sävar

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  erkfrn05@student.umu.se
 • Telefon
  0768281440

Recent Profile Visitors

2,266 profile views
 1. NEJ. Inget blir enklare och billigare än nålknut. Tar max en minut att knyta och håller i flera år!
 2. Dagens flugfiske är gårdagens spinnfiske!
 3. Då borde linan fungera perfekt. Jag har fiskat i örekil ett par gånger och där borde linan verkligen komma till rätta.
 4. Till vilket fiske ska du använda linan? Jag använder min lina till lax och havsöringsfiske i min hemmaå. Lätt den trevligaste versitiplina jag testat. Inga irriterande skarvar. Dessutom kan man streamerfiska in linan hela vägen utan problem. Kastmässigt tycker jag den är bättre än RIO versitip jag tidigare använt. Det funkar bra att kasta med rejält överhäng vilket jag gillar. Som spetsar använder jag mina gamla RIOs vilket funkar jättebra. Helt horribelt hur dyra spetsar är.
 5. Jag hoppas verkligen Norge öppnar upp gränserna för oss från Sverige. Jag tänker ha is i magen i alla fall. Har redan börjat tänka ut alternativa vägar in i Norge. Frågan är hur stark deras gränsbevakning är. Jag vet diverse småvägar in i Norge både från norra Bohuslän och Värmland. Dock blir det en omväg för min del på ca: 100 mil. Men jag vill verkligen komma iväg på min "vecka". Så det kanske är värt risken att smuggla in sig i landet.
 6. Precis. Såg precis mailet nu från Övre Saeter. Högst oklart hur det blir med eventuell återbetalning. Stod ju ingenting om det i mailet. Men nu har man iaf lite tid på sig att avvakta utvecklingen.
 7. Också orolig över mitt Norgefiske i år. Ska iväg andra veckan i Juni. Dessutom ska jag betala resan senast 31/3. Vet inte hur jag ska göra riktigt.
 8. Erik F

  Livsfisken

  Trevlig film. Skönt att slippa musik som tar över hela filmen vilket nästan alltid är fallet i fiskeklipp folk laddar upp. Det leder till att jag aldrig orkar se klart klippet. Det räcker med att höra älvens brus alla gånger ☺️
 9. Kör själv med grafitolin från flugor.se . En applicering verkar hålla i flera år. Applicera verkligen inte för mycket bara då det kan leda till tråkiga överraskningar. Jag har faktiskt aldrig haft problem med att holkarna glider isär eller att jag inte har fått isär holkarna efter avslutat fiske sedan jag började använda detta.
 10. Fast å andra sidan tycks min medvetna osköna stil hålla diskussionen vid liv. Bra mycket bättre det än att diskussionen dör ut efter ett par inlägg vilket ofta är fallet annars.
 11. Finns inget mer gayigt än styrkelyft! Känns så 80-tal över det hela.
 12. Visst är det okej att jag använder dina bilder från den andra tråden? Utan bilder är ju denna tråd värdelös. Se det som reklam för ditt arrangemang. MVH, Erik
 13. Jättebra att frågan lyftes ut till en egen tråd. Men det har blivit något fel med citeringen. Nu är jag helt plötsligt någon annan vilket kanske kan vara till min fördel men jag vill ändå att det skall vara rätt.
 14. I år var det mycket fokus under laxfiskesäsongen att inte lyfta fisken ur vattnet för fotografering. Detta verkade ge effekt då dom flesta bilder jag sett på återutsatta laxar har faktiskt varit bilder där laxen varit kvar i vattnet. Jag ser att öring- och havsöringfiskare har mycket kvar att lära på denna fronten. Fattas bara ett spö intryckt i käften. Pinsamt!!! 2 hours ago, Redtag88 said: Nu tycker faktiskt jag att du går till överdrift!! Högst troligt så har dessa fiskar bara varit över ytan i 10-15 sek för ett foto. Och det DÖR inte fisken av! Sedan håll
 15. Erik F

  Varför inte?

  För att någon MES här på edge kan ta illa upp. Som när jag raljerade med uttrycker pro-team-...-member. Då tog det hus i helvete ska du veta.
×
×
 • Create New...